Huawei disztribució
Megosztás:

Kedves Partnereink és Kollégák!

Köszöntenénk mindenkit, itt az IT piac hálózati szegmensén, aki még mindig kitart a válság és a körülmények ellenére! Több mint egy év eltelt azóta, hogy csapatunk utoljára jelentkezett hírlevéllel. Nálunk azóta sokminden történt, az azóta eltelt időben igyekeztük lezárni közös projektjeinket, illetve új megoldásokat keresni a hálózatok világában. Az egyik legfőbb újdonság , hogy Lantel Kft. néven folytatjuk, hogy régi nevünkkel ne okozzunk kavarodást, mivel a termékportfóliónk átalakult, azonban a hálózati irányultság továbbra is megmaradt. 


Az elmúlt évek során jó kapcsolatot alakítottunk ki -a közös együttműködésből fakadóan- a Huawei vállalattal, ezért 2010. áprilisától a Huawei Technologies magyarországi leányvállalata a Huawei Technologies Hungary Kft., minket bízott meg a magyarországi vállalati és a viszonteladói csatorna kiépítésével és támogatásával. Rajtunk keresztül elérhető Huawei teljes termékportfólliója, amely méltán veszi fel a versenyt bármely más hálózati eszközgyártó termékeivel.

Remélem ebben a szegmensben is sikeresen együtt tudunk majd működni, ahogy tettük ezt a múltban is, részünkről ugyanazt a hozzáállást és szakmai színvonalat ígérjük amit már megszoktatok tőlünk az évek során. 
Amennyiben kérdésetek van hozzánk, kérlek keressetek minket az oldalsávon található elérhetőségeken.

Üdvözlettel
Lehner Tamás

Huawei Technologies

Inline Image

A Huawei Technologies 2004-ben nyitotta meg magyarországi irodáját, azóta évről-évre dinamikusan fejlődik. Jelenleg több mint 100 fővel látják el a magyarországi partnerek és ügyfelek támogatását.
A tavalyi év során bizonyos termékek gyártásával a Huawei az Elcoteq pécsi és a Flaxconn komáromi gyárát bízta meg, ezzel a termékek bizonyos része magyarországon készül az európai piacra. A magyarországi gyártás lehetővé teszi, hogy ezen termékkörök rövid szállítási határidővel kerüljenek az ügyfelekhez. 
A Huawei hazánkban nagyszámú telekommunikációs projektben vesz részt, mint például a Magyar Telecom optikai hálózatának kiépítése, vagy a GTS Datanetnél az optikai traszport hálózat kialakítása, de kiemelkedő projekt volt a Vodafone magyarországi 3G-s hálózatának kiépítése is.

Az idei évtől kaptunk arra lehetőséget, hogy a már bizonyított termékportfóliót rajtatok keresztül elérhetővé tegyük a magyar vállalati piac számára is. Ezzel biztosítva magas műszaki színvonlú, hatékoy megoldásokat a vállalati szegmensnek is.

  Ma van...
2022. január. 20. csütörtök,
Sebestyén, Fábián napja.
  Elérhetőségünk
2051 Biatorbágy,
Szabadság út 72.


Email: office@lantel.hu

Copyright © Lantel 2010. Minden jog fenntartva!