Korábbi hírlevelek
Alap hírlevél
2015. október. 28. szerda, 11:19
Hírlevél alap kitöltés nélkül

asdfwKJ
2012. október. 30. kedd, 11:19
HETI HÍRLEVÉL

10%-30%-os Netgear switch akciók
2012. február. 13. hétfő, 12:30
10%-os akciót hirdetett a Netgear minden fém házas (SMB) Un és Smart managed switch termékére Február 29-i határidővel. 30% árkedvezménnyel 10G backbone switch bundle akciót is hirdetett a gyártó Március 31-i határidővel.

Újdonságok, akciók, tesztek,...
2011. július. 31. vasárnap, 12:15
Megújult a www.lantel.hu. Áprilisi akciós termékek. Netgear terméktesztek a Prohardver oldalain a Lantel demó eszközeivel. Netgear termékek raktárról.

Kereskedelmi és technikai oktatások....
2010. október. 28. csütörtök, 10:00
Huawei kereskedelmi és technikai oktatás. Amennyiben szeretné megismerni jobban a Huawei Switch portfóllióját látogassa meg őszi tanfolyamainkat. Az első tanfolyam egy általános termékismertetés és konfigurációs bemutatás, melyet elvégzők jelentkezhetnek az emelt szintű konfigurációs tanfolyamra is. Netgear kereskedelmi és technikai oktatás. A Netgear termékcsaládnál is elkezdjük oktatásainkat. Ezen oktatás során bemutatjuk a gyártó termékportfólióját, a felhasználási lehetőségeket és az adott eszközcsaládok tipikus konfigurációs lehetőségeit.

Netgear disztribució!
2010. július. 20. kedd, 03:15
Kedves Partnereink ! Örömmel értesítjük partnereinket, hogy június hónap folyamán NETGEAR disztribútorok lettünk. Célunk a Netgear termékek teljes portfóliójának megismertetése a magyar IT piacon. A következő pár hónapban szeretnénk bebizonyítani, hogy a Netgear név nem középkategóriás WLAN routerek és switchek halmazát jelenti. Az alábbiakban felsorolt termékkörök tökéletesen alkalmasak, akár 400-500 fős hálózatoknál felmerülő LAN (WLAN), WAN, Storage és Security igények kielégítésére. Feladatunknak tekintjük ezen termékek teljes körű kereskedelmi és műszaki ismeretét, oktatását, műszaki támogatását és garanciális ügyintézését.

Elindultunk! HUAWEI disztribució.
2010. május. 06. csütörtök, 10:55
Köszöntenénk mindenkit, itt az IT piac hálózati szegmensén, aki még mindig kitart a válság és a körülmények ellenére! Több mint egy év eltelt azóta, hogy csapatunk utoljára jelentkezett hírlevéllel. Nálunk azóta sokminden történt, az azóta eltelt időben igyekeztük lezárni közös projektjeinket, illetve új megoldásokat keresni a hálózatok világában. Az egyik legfőbb újdonság , hogy Lantel Kft. néven folytatjuk, hogy régi nevünkkel ne okozzunk kavarodást, mivel a termékportfóliónk átalakult, azonban a hálózati irányultság továbbra is megmaradt.
« első oldal   |   előző oldal   |   Összesen 7 db. listázva 1-7   |   következő oldal   |   utolsó oldal »
  Felíratkozás hírlevélre

A hírlevére feliratkozás nem automatikus, az alábbiakban megadott adatok alapján kerül elbírálásra a felvétel. Jelenleg KIZÁRÓLAG viszonteladói partnereinknek biztosítunk hírlevelet, az újabb termékeinkről.

Megértésüket köszönjük.

Kérjük adja meg az alábi adatokat:
  Ma van...
2018. április. 19. csütörtök,
Emma napja.
  Elérhetőségünk
2045 Törökbálint,
FSD Park II. 2.emelet

Telefon:
+36.23.531.270
Fax: +36.23.531.279
Email: office@lantel.hu

Copyright © Lantel 2010. Minden jog fenntartva!