Jogi nyilatkozat
A Lantel Kft. tájékoztatja Önt, hogy honlapjának böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

A Lantel honlap, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a Lantel Kft. tulajdonosai jogosultak.

A Lantel tulajdonosainak előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a honlap tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A Lantel azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében - Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

A Lantel fenntartja a jogot, hogy honlapját bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza vagy megszüntesse. A Lantel nem garantálja, hogy a honlaphoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a Lantel Kft. kifejezetten kizárja.

A Lantel nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a Lantel kapcsolódik, vagy amelyekre hivatkoznak.
  Ma van...
2022. május. 25. szerda,
Orbán napja.
  Elérhetőségünk
2051 Biatorbágy,
Szabadság út 72.


Email: office@lantel.hu

Copyright © Lantel 2010. Minden jog fenntartva!