Rólunk
"A HÁLÓZAT AKKOR JÓ HA NEM VESSZÜK ÉSZRE, HOGY VAN"

Cégünket azzal a céllal alapítottuk 2001-ben, hogy olyan piaci szegmenseken, ahol piaci visszajelzések alapján nem tartottuk megfelelőnek az ügyfelek kiszolgálását, a meglévő cégeknél magasabb szintű kiszolgálást, technikai támogatást és kedvezőbb árakat biztosítsunk.

Cégünk mottója: "A hálózat akkor jó, ha nem vesszük észre, hogy van." Nagykereskedőként célunk, hogy viszonteladó partnereinken keresztül minél többször valósulhasson meg a fenti mottó.
Amikor nem vesszük észre az azt jelenti, hogy működik. Ez pedig minden ügyfelünk alapvető igénye és kívánsága. Hisszük, hogy eddigi munkásságunk alkalmával, mindig sikerült olyan hálózatokat létrehozásánál közreműködni a háttérből, ahol ez a mottó megvalósulhatott. Erre büszkék vagyunk.

A jövőben is arra törekszünk, hogy partnereink számára olyan hálózati berendezéseket és megoldásokat biztosítsunk, mellyel lehetővé válik számukra ilyen hálózatok tervezése,kialakítása és megépítése magas műszaki színvonal mellett, versenyképes árakon.
Igyekszünk olyan gyártók termékeit elérhetővé tenni partnereink számára, akik az adott szegmensben már bizonyítottak, és termékeikkel megbízhatóbbá és hatékonyabbá tehető a számítógép hálózati szegmens Magyarországon.

Jelenleg képviselt gyártónk a HUAWEI.
  Ma van...
2022. május. 25. szerda,
Orbán napja.
  Elérhetőségünk
2051 Biatorbágy,
Szabadság út 72.


Email: office@lantel.hu

Copyright © Lantel 2010. Minden jog fenntartva!